Talpmasszázs és reflexológiai kezelések

Thai Talpmasszázs

A Thai Talp masszázs reflexológiai térképe mindenre kiterjedő kezelést, terápiát biztosít, lényegesen részletgazdagabb mint a ma elterjedt talp-reflexológiai térképek. Ha egy testrész vagy szerv beteg, keringése rossz, a megfelelő pont a talpon különösen nyomás vagy fájdalomérzékennyé válik. Eme pont szakszerű kezelése a hozzá tartozó testrégió keringésének javulását eredményezi. Részletessége révén célzott kezelést lehet végezni mind tünetileg és okilag egyaránt. Hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, főként anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél és csökkent hormontermelésnél születtek eddig sikerek. Pozitívan hat szív- és keringési panaszoknál is, kedvezően befolyásolja a légzőszervi (asztma, allergia), a hólyag-, a vesepanaszokat, az emésztési zavarokat, a reumát és a bőrproblémákat is. Pajzsmirigyprobléma és tarkófájás esetén feltétlen ajánlott. A masszázs a megrekedt energiát ismét nyugodt folyásba tudja hozni. Fokozza a szervezet védekező erejét. Lélektani, lelki hatása szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá, a tartás, az arckifejezés megváltozik. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújt.

A Thai Talpmasszázs ősi kínai eredetű gyógymód, több, mint 2500 éve sikeresen alkalmazzák Ázsiában. Megelőz és gyógyít számos betegséget, az ayurvedikus gyógyászatig nyúlik vissza amely figyelembe veszi az embertípusokat (táplálkozás, mozgás, szellemiség-jellemvonások, test diagnosztika). A nyirokmasszázs alapjait használva fejti ki gyógyító - regeneráló hatását. A nyirokrendszert alapul véve indítja el azokat a regeneratív folyamatokat amelyek segítenek a hibásan funkcionáló belső szervek működésének javulásában. A nyirok szállítja el a szövetekből az anyagcsere végtermékeit, amelyek részben túl nagyok, hogy a keringésbe visszatérjenek, részben a szövetekben sem tudnak tovább bomlani.

Egy 2500 éves módszer letisztult technikáját tapasztalhatja meg. A Thai Talpmasszázs Dr. Shivago nevéhez fűződik aki a Buddhizmus alapjaira helyezte a gyógyítást. Az 1900 - as évek elején jutott el Európába a módszer, 1962 - ben indult el az első masszázs tanfolyam a thaiföldi Wat Po - ban ahonnan a masszázs gyökereit eredeztetik és itt a mai napig magas színvonalon tradicionális masszázs oktatás folyik. A kezelés időtartama 25, 55 illetve 85 perc lehet.

Frissítő talpmasszázs

Ajánlott mindenkinek aki a masszázs élményét az alsó végtagjain keresztül szeretné megtapasztalni. A legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Eredeti formája masszázs és testgyakorlatok ötvözete. A masszőr simító, dörzsölő,rezegtető és gyúró mozdulatokkal frissíti fel a szervezetet. A masszázs fizikai és neurohormonális hatása elősegíti az esetleges betegségek gyógyulását. A masszázs során a vérkeringés és az emésztés javítása érdekében - a hagyományos módszer szerint - a páciensnek is el kell végeznie néhány testgyakorlatot, de enélkül is kiváló hatást lehet elérni vele. A svéd masszázs csökkenti a fájdalmat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A kezelés időtartama 25, 55 illetve 85 perc lehet.

Állapot felmérés - talpmasszázzsal - lélekelemzéssel

A talp alakjából, formájából, elváltozásaiból, az ujjak elhelyezkedéséből, színéből, arányaiból, elmeséli a "beavatott" számára a TALP tulajdonosának az egész életét, lényét , az Öt foglalkoztató kérdéseket, félelmeiket , feltárja betegségek valódi okait, gyökereit. Ez által valódi Ön ismeretre tesz szert. A módszer hasonlít, az asztrológiai, grafológiai, kielemzéshez illetve lélekelemzéshez. Feltárja sebeiket, lehetőségeiket, megmutatja feladatainkat, hibáinkat az érdeklődő számára a talpon keresztül.

Talpelemzés:
DÁVID 26 éves... Lábujjak elemelkednek a talajtól: fél a befogadástól. Merev, bizonytalan járás: fél az újdonságoktól, nehezen lépi meg a dolgokat. Nagylábujj felfelé kunkorodik: elvágyódásra utal. Mivel a korona csakra zárt, valószínuleg saját belso világot teremtett és oda vágyódik. Palackujjak: sok gondolat, energia van jelen a fej zónában. A széles szemöldök is magas intelligenciára utal. Rengeteg lehetoséget nem él meg. Hosszú a III. ujj: kreativitásra utal. Ezt támasztja alá a hosszú szemöldök is. Szőrös lábszár: dominánsak a férfi energiák. A reflex zónák nem szorösek: nem rejtozködo típusú ember. Nagylábujjon félhold a körmön: sok teremtő energiája van. A köröm berepedezett: nem megfelelo a táplálkozása és az anyagcseréje. Nem tipikus gyerektalp, a nyirokrendszer zónái megviseltek: tudatmódosító szerek (alkohol, drog) használatára utal. Homorú rész a nagylábujj körmének tövében: a kommunikációval kapcsolatos problémákra utal, problémái vannak az önmagáért való kiállással (erre utal az is, hogy az ujjakon a bőr ránőtt a körömre: arra utal, hogy elnyomja a környezete). Bal nagylábujj oldalán bőrkeményedés: a gondolatai nincsenek összhangban a tetteivel. Szögletes, hosszúkás talp: szereti az egyenes, tiszta dolgokat. Határozottan látszódó inak: szívós. Ez kialakulhatott amiatt is, hogy sok mindent megélt és ezáltal megedződött. Solar plexus lábháti zónájában kidudorodás: az átlagosnál jobban bírja az ütéseket, ha nem is tartja jogosnak. (a kör közepén állok, ide üssetek!) Kislábujj beljebb van a vállcsúcs zónájánál: kevesebbet vállal annál, amennyit bírna. Solar plexus talpi zónája színtelen: nem áll ki önmagáért, nem találta meg a helyét a világban. Bevérzés a hólyag zónájában: hasi sérülésre utal. (Edzésen erosen hason rúgták.) Szív zónában bőrkeményedés: álcára utal Saját belső világában él. Lábujjak felso perecei pirosak: jó adottságai vannak a gondolkodás területén. Táplálkozása nem a megfelelő.

Talpelemzés:
1. A két lábfej arányainak- különbségének vizsgálata a) Dominancia: Bal láb: Múlt, magam, női oldal Jobb láb: Jelen, jövő, férfi oldal b) Állás, Járás közben hova terhel: Lábujjakra: Elszállás Sarokra: Racionalitás, határozottság, anyagi(a)s(s)ág Belső élre: Befelé fordulás, saját gondolatai világában él és abból cselekszik Külső élre: Megfelelés másoknak. Fontos neki, hogy megbízhatónak látsszon. Gyakran erőn felül vállal magára. c) Ráncok, hullámok: Sok ránc: sok feladat lehetőség, tulajdonság Kevés ránc: ... Recék, bevágások: életére meghatározó események, traumák Erősen hullámzó talp: Hullámzó összteljesítmény d) Erezettség: Mélyen lévő erek: Puhaság, aktivitáshiány Kint lévő erek: Adott terület domináns, erre összpontosítja a maximumot. Túlzottan feldagadt erek- eltúlzás, a terület intenzíven terhelve van Szétdurrant hajszálerek: Túl van terhelve, nem tudja megfelelően szétosztani az energiákat a megfelelő helyre. Blokk. 2. A talp, lábfej formája: Bébitalp: Gyermeteg, gyermeki felelőtlenség Szögletes téglalap alakú talp: Egyszerűségre törekszik. Nem bonyolítja túl a dolgokat. Középen kiszélesedő talp: Harmóniakeresés, arra törekszik, hogy jól érezze magát Legyező talp: Az érzelmek a dominánsak. Mit érzek, mások mit éreznek velem kapcsolatban. Peremes sarok: A kézzel fogható, racionális dolgokra összpontosít. Hajlamos berögzülni a dolgokba és ezért ragaszkodik a bevett, szokásos dolgokhoz. Monoton munkák. Tapasztalatok embere, "hiszem, ha látom", az eredmények hatására változik. 3. A láb hőmérséklete: Hideg: Visszahúzódó, félénk, nem akar (mer) megnyílni. Ha stressz éri, összehúzódik, befelé fordul. Forró, verejtékes: Ingerlékeny, heves, vehemens.
A kezelés időtartama 55 perc lehet.

Masszázsok Ep & SzÉP

Relaxáló masszázs

Meleg aroma-, Bőrápoló-, Aromaolajos-, Lávaköves-, Mézes-, Csokoládé-, Svéd-, Iszap-, Fejmasszázs

E.Pénztár & SzÉP kártya

Egészség pénztári térítés, SzÉP kártya elfogadás, Erzsébet kártya

Masszázsmester Centrum

Kérjen időpontot online

(Biztonsági protokol)